OKΤα cookies μας βοηθούν να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.Μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies και τροποποιήστε τις σχετικές ρυθμίσεις
  • Home
  • Κληρονομιά
  • Maestros Roneros
  • Κληρονομιά

    Maestros Roneros

    Οι "Maestros Roneros" ("κορυφαίοι παραγωγοί ρουμιού") είναι οι θεματοφύλακες του Havana Club. Έχουν την ευθύνη κάθε βήματος στη διαδικασία παραγωγής ρουμιού από την επιλογή του ζαχαροκάλαμου ως την τελική εμφιάλωση. Επιβλέπουν την ανάμειξη και την παλαίωση του ρουμιού με ιδιαίτερο πάθος, υπομονή και ακρίβεια, όπως και με ισχυρή δέσμευση στην κουβανέζικη παράδοση παραγωγής ρουμιού. Κατέχουν τα μυστικά ενός από τους αληθινούς θησαυρούς της Κούβας: ρούμι που χρωστάει την ασυναγώνιστα υψηλή ποιότητά του στις ευγενείς παραδόσεις και τα καλύτερα συστατικά. Απαιτούνται περίπου 15 χρόνια εκπαίδευσης για να γίνει κανείς αληθινός Maestro Ronero, μία περίοδος στην οποία οι πιο πεπειραμένοι Maestros Roneros μεταδίδουν τη γνώση τους στους διαδόχους τους.

    Ο κάθε Maestro Ronero αφήνει τις δημιουργίες του να παλαιώσουν ώστε οι επόμενες γενιές να τις χρησιμοποιήσουν για να αναμείξουν και να δημιουργήσουν ακόμα καλύτερα παλαιωμένα ρούμια.

    Στις μέρες μας, ο Don José Navarro, ο Πρώτος Maestro Ronero του Havana Club, και η ομάδα του ακολουθούν κάθε βήμα αυτής της μοναδικής διαδικασίας εξασφαλίζοντας το σεβασμό της κουβανέζικης παράδοσης παραγωγής ρουμιού και την ανώτερη ποιότητα του Havana Club. "Το ρούμι δεν προέρχεται από κάποιο μαγικό συνδυασμό", εξηγεί ο Don José Navarro. "Είναι η πολιτιστική κληρονομιά που περνάει από Maestro Ronero σε Maestro Ronero, από καρδιά σε καρδιά, από Κουβανό σε Κουβανό".

    Iframe