OKΤα cookies μας βοηθούν να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.Μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies και τροποποιήστε τις σχετικές ρυθμίσεις
Ρούμια
Havana Club Añejo 7 Años

Añejo 7 AñosΤο γνήσιο Κουβανέζικο ρούμι που απολαμβάνεται σκέτο

Το Havana Club Añejo 7 Años ήταν το πρώτο έξτρα-παλαιωμένο κουβανέζικο ρουμιού που έδειξε στον κόσμο ότι το ρούμι μπορεί να πίνεται και σκέτο.

«H πεμπτουσία του παλαιωμένου κουβανέζικου ρούμι, για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος».

Don José Navarro, Πρώτος Maestro Ronero.

Το Havana Club Añejo 7 Años δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Κουβανό πρώτο Maestro Ronero, Don Jose Navarro. Οι Κουβανοί Maestros συνήθιζαν να πίνουν έξτρα παλαιωμένο ρούμι στο αποστακτήριο, αλλά ο Don Jose Navarro ήταν εκείνος που αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το είδος ρουμιού με τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποια ρούμια είναι φτιαγμένα για να αναμιχθούν, αυτό το είδος δημιουργήθηκε για να απολαμβάνεται σκέτο. Χρησιμοποιώντας την παράδοση και τις δεξιότητες των προηγούμενων γενεών Maestros, ο Navarro προχώρησε σε πολλούς κύκλους απόσταξης, αναμειγνύοντας και παλαιώνοντας το νέκταρ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πολυσύνθετο ρούμι, με πλούσιες γεύσεις, που μπορεί κανείς πολύ εύκολα να το απολαύσει σκέτο. Χρειάζονται πάνω από 14 χρόνια για να παραχθεί το Havana Club Añejo 7 Años, ενώ η ελάχιστη ηλικία του κάθε ρουμιού στο μείγμα είναι 7 χρόνια. Η πολιτική που ακολουθούμε για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε σταγόνα είναι εγγυημένα τουλάχιστον 7 ετών, καθίσταται δυνατή μέσω της παλαίωσης και της ανάμειξης διαφορετικών βαρελιών, μια τεχνική που είναι μοναδική στον κόσμο του ρουμιού.

Τί γεύσεις έχει λοιπόν το Havana Club Añejo 7 Años; Η απάντηση είναι απλή: ακριβώς όπως ένα καλό κρασί, αναδεικνύει τις γεύσεις της κουβανέζικης γης. Από τον παγκοσμίως διάσημο κουβανέζικο καπνό και τα πλούσια και γλυκά φρούτα των κήπων της Κούβας, έως τα αρώματα μπαχαρικών και βανίλιας που δίνει η μακροχρόνια παλαίωση. Μπορείτε ακόμη να γευτείτε την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του ρουμιού: κουβανέζικο ζαχαροκάλαμο. Βρέξτε ένα ποτήρι με λίγο ρούμι, μετά τινάξτε το ώστε να φύγουν και οι τελευταίες σταγόνες, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια, μετά από 20 λεπτά, μυρίστε το. Μόνο ένα εξαιρετικό ρούμι αφήνει αρώματα σε ένα ποτήρι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Havana Club añejo 7 años 40% ABV

  Ανά 10gr αλκοόλης Ανά μερίδα σερβιρίσματος (5 cl)
Αλκοόλη 3,15 cl 15,9 g
Ενέργεια (kcal) 71 113
Λιπαρά (g) μικρότερο από 0,1 μικρότερο από 0,1
Κορεσμένα λίπη (g) μικρότερο από 0,1 μικρότερο από 0,1
Υδατάνθρακες (g) 0,13 0,21
Πρωτείνες (g) μικρότερο από 0,1 μικρότερο από 0,1
Iframe